Rødovre Kommune

“På vores uddannelse af sundhedsambassadører i Rødovre Kommune, havde vi inviteret Storm for at tale om stressnavigation. Og det var rigtigt godt. Vi har evalueret og jeg har fået virkelig mange positive tilbagemeldinger på Storms foredrag. Der var bred enighed om, at det var et meget vigtigt emne og det faldt godt i spænd med den resterende undervisning på kursusdagene.

Foredraget udmærkede sig ved at være håndgribeligt og praksisnært, og især var det opklarende og bidrog til en vigtig afmystificering af emnet. Storm gjorde det tydeligt, at stress er et vilkår, et kontinuum, hvor man kan have stress på forskellige niveauer, og at vi ikke kan slippe for stresshormonerne, som jo også bliver brugt til alle de gode ting i vores liv. Der var mange ahaoplevelser. Man kan sige, at han var med til at fjerne en berøringsangst, og måske allervigtigst, gjorde det muligt at tale om det på en god måde. Det er rart at få taget noget af læsset fra skuldrene, så man ikke tror, at man kan eller skal flygte og slippe fra stress, men i stedet gå ind i det og forholde sig konstruktivt. Der var desuden mange gode oneliners, der hænger ved og som vi kan huske hinanden på i hverdagen. Måden Storm får vendt tingene og fortalt historien på er ny og anderledes. Og jeg mener, at den er nødvendig.”

Sabine Lundquist, Sundhedskoordinator