Syddansk Universitet, Samfundsvidenskabeligt fakultet

“Efter et vellykket foredrag om Stressøkonomi valgte vi at bruge Storm Stensgaard som kursusleder for et sammensat hold fra fakultetet, der skal fungere som en slags ’stresspatrulje’. Og vi er rigtig godt tilfredse. Vi fik en mere grundig forståelse i hvad stress er, hvordan man taler om det svære emne, og især hvad vi kan gøre ved det. Vi fik en gevaldig masse input og ideer som vi kan bruge fremover og allerede er i fuld gang med at bruge. Vi valgte at bruge to hele dage, måske umiddelbart den dyre løsning, men det betaler sig så rigeligt i det lange løb. Vi fik med to dages koncentration et sammenhængende og inspireret indblik og overblik, som jeg af erfaring ved man ikke kan på kun en dag.

Storms tilgang med Stressnavigation er meget brugbar for os, fordi han fokuserer på konstruktive løsninger og konstruktiv håndtering. Hans forståelse for stress og sammenhængen mellem den negative og positive stress og hvad man kan gøre ved det er virkelig nyttig. Storm havde rigtigt godt greb om emnet, og kunne frem for alt fortælle historien så det både var inspirerende og praktisk anvendeligt i en konkret hverdag. Jeg tror der kommer meget godt ud af vores arbejde for fremtiden og kan klart anbefale sådan et kursus med Storm.”

Professor Jørgen T Lauridsen, Instititut for Virksomhedsledelse og Økonomi, SDU