om
storm stensgaard


Storm Stensgaard 

Forfatter og stressrådgiver

Storm beskæftiger sig både som forfatter, foredragsholder og familiefar. Hans arbejde tager afsæt i en uddannelse som stressrådgiver ved Majken Matzau, ledelsesrådgiver ved Christian Ørsted og en cand. mag. i klassisk filologi, hvor hans speciale er heroisk ledelse og tillidskultur. Storm er manden bag bogen Stressnavigation for Mænd (2014). Når Storm ikke motiverer sit publikum til foredrag, så arbejder han til daglig med undervisning, kurser og personlig stressbehandling.

Storm har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress, hvor han ser det som livsvilkår. Tilgangen har hjulpet mange mennesker, såvel foredragstilhørere som klienter. Storms eget videnskabeligt funderet koncept, Stressnavigation, er erfaringsmæssigt afprøvet med succes. Konceptet er nyttigt både på organisatorisk, ledelsesmæssigt og personligt niveau. Konceptet skal guide dig i at balancere og navigere, og ikke mindst stressøkonomisere, så du begrænser forstyrrelserne, tager hånd om nervesystemet og bruger dine kræfterne klogt, hvor det gælder. Den rette tilgang til stress kan, ligesom sundhedsmæssige livsvilkår som kost, søvn og motion, betyde forskellen mellem liv og død, mellem udbrændthed og langtidsholdbar præstationsevne. Storm har i sine foredrag fokus på de mange fordele ved en konstruktiv tilgang til stress, hvad end det er sund præstation, social kapital, eller bæredygtig ledelse.

Storms foredrag kan udvides til miniworkshops eller hel- og tredageskurser for udvalgte ansatte, der får indarbejdet de effektive redskaber og bliver klædt på til at styrke organisationens arbejdsmiljø. Foredragene kan tilpasses til den enkelte organisation, og fra topledere til medarbejdere. Alle har gavn af en bedre stressøkonomi.


Læs mere om Storms koncept Stressnavigation her stressnavigation.dk og om foredragene hos Athenas her Athenas Foredrag