Protektor
af Storm Stensgaard


BROK

Udkommer på Forlaget Forkant 4 februar 2022, hvor den vil være tilgængelig i boghandlen.

PROTEKTOR 

– Lederen som beskytter: Visioner for arbejdslykke og bæredygtig præstationsledelse

Om Bogen 

Hvad skal lederen beskytte? Medarbejdernes fokuserede arbejdsindsats. Mod hvad? Forstyrrelser og overbelastninger.

Med sin fjerde bog udforsker stress- og ledelsesrådgiver Storm Stensgaard den grundlæggende påstand: Det kan betale sig at have det godt i et videnssamfund. Sunde hjerner præsterer bedst, giver bedre resultater og højere social kapital.  Øget arbejdsglæde og livskvalitet er den store sidegevinst.

Protektor byder på råd og forslag, men også en samlet vision for fremtidens lederetik og ledelseskarakter. En beskytterskikkelse, som forener det nyttige med det fornøjelige, og som forholder sig konstruktivt til tidens særlige vilkår og krav. Lavpraktisk og højtflyvende, fantasifuld og vidende, aggressiv og omsorgsfuld.

Bogen slår til lyd for en ledelseskulturel revolution: Beskyttelsen af det fokuserede nærvær som kongevejen til fremtidens bæredygtige arbejdsliv.

Her indvarsles et nybrud indenfor ledelsestænkningen med sigte på forløsningen af det vesteuropæiske ledelsespotentiale.

Investeringen i at begrænse forstyrrelser og overbelastninger vil både højne trivsel, fokuseret præstationsevne og langtidsholdbarhed, og tiltrække de mest attraktive medarbejdere, og ledere.

Forfatteren trækker blandt andet på sine erfaringer som foredragsholder og kursusleder hos over 800 arbejdspladser de sidste 5 år – indenfor emner omkring arbejdsmiljø, såsom sund præstation, trivsel, stress, brok, arbejdsglæde og bæredygtig ledelse.

Indholdsfortegnelse her

Indledning her

Bogreception 4.2, Østerbrohuset, salen 15-18

Kontakt:

Anmeldereksemplarer kan fremsendes på forespørgsel, ligesom forfatteren er tilgængelig

for interviews og opklaring på tlf.: 20675399 eller mail: [email protected]