DR Sjælland

“Vi havde på DR Sjælland besøg af Storm Stensgaard for at høre om Stressnavigation og Sund Præstation. Vi var absolut tilfredse og har talt meget om det siden. Man får rigtig meget med sig, på rigtig kort tid. Jeg kan først og fremmest anbefale det, fordi han tog fat på et kendt emne, men angreb det fra en ny og anderledes vinkel. Og det gav en masse ahaoplevelser. Foredraget startede højtflyvende og vidtløftigt, og jeg var først i tvivl om vi ’nåede hjem’, men det gjorde vi! Storm formåede at binde det sammen og bringe den rigtigt fint hjem. Han blev jordnær, konkretiseret og handlingsorienteret på en måde som vi kan bruge operationelt i dagligdagen. Så vil jeg også fremhæve hans behandling af den enkeltes ansvar og indflydelse. Storms tilgang til stress og stressnavigation er original og brugbar, og jeg tror helt sikkert, at den kan gøre stor gavn på enhver arbejdsplads!”

Allan Lardell, Redaktionschef