Storm Stensgaards
bøger


Protektor

- Lederen som beskytter: Visioner for arbejdslykke og bæredygtig præstationsledelse 

Med sin fjerde bog udforsker stress- og ledelsesrådgiver Storm Stensgaard den grundlæggende påstand: Det kan betale sig at have det godt i et videnssamfund. Sunde hjerner præsterer bedst, giver bedre resultater og højere social kapital.  Øget arbejdsglæde og livskvalitet er den store sidegevinst. 


Indholdsfortegnelse her

Indledning her

Brok

- Om at håndtere dårlige ting på en god måde

Med sin tredje bog tager Storm Stensgaard atter fat på det moderne samfunds mange udfordringer og forstyrrelser. Denne gang er det brok, som kommer under kærlig behandling. Hvad er brok egentlig for noget, hvor kommer det fra, og hvad kan vi stille op med det? Hvordan undgår vi at ramme de forkerte med vores brok, og hvordan undgår vi selv at blive ramt?


Indholdsfortegnelse her

Én Ting ad Gangen

- En ny fortælling om stress som livsvilkår og kunsten at navigere gennem forstyrrelserne

Aldrig har kampen om vores opmærksomhed været så voldsom. Aldrig har adgangen til oplysninger og afbrydelser været så nem og så påtrængende. I en kaotisk tid, hvor forstyrrelserne presser sig på som aldrig før, bliver evnen til nærvær den afgørende præstation. Forståelsen for fortiden, væren i nutiden og trivsel i fremtiden tilhører den, der kan styre sin opmærksomhed. Den der kan foretage sig - Én ting ad gangen!


Stressnavigation for Mænd

- På Vinderkurs mod Identitet og Mandighed

Den typiske mandlige reaktion på langvarig stress udgør i dag en særlig udfordring, bla. fordi aggression og tilbagetrækning vanskeliggør støtte og forbedring; den ubehandlede stress forværres unødigt, med katastrofale personlige og samfundsøkonomiske omkostninger.