Bavarian Nordic A/S

“På Bavarian Nordic har vi haft Storm Stensgaard på besøg for at tale om Vejen til mere overskud i hverdagen. Det var super godt og vi var rigtig glade for det budskab Storm havde med til os. Det lykkedes virkelig Storm at få formidlet sin stressnavigation i et sprog uden for mange faggloser, så man kunne relatere til det. Tit er emnet stress tabu, men Storm gjorde det almindeligt og fik os til at indse nødvendigheden af aktion før det er for sent. Budskabet blev leveret på en spiselig facon og fik det ned på jorden så det kunne bruges i vores hverdag. Hans tilgang var original og absolut nyskabende. Det er jeg overbevist om at rigtig mange vil have stor glæde af at høre. Der var flere af os der købte hans bog så budskabet kunne spredes videre til vores relationer.”

Ulla Jarnsø Korch, Adm. Assistant, QA