3F

“Storm Stensgaards foredrag om Stressnavigation rammer bare plet. Hvis man tror men har hørt alt om stress – så tro om igen og book Storm – aha oplevelserne står i kø. Han er troværdig, kompetent og tog deltagerne og salen med …storm . Han har en helt ny og anderledes indgangsvinkel til stress, end man før har hørt. Vi holdt en 3 dages konference hvor Storm var en af mange oplægsholdere på de tre dage. Men det var Storm alle talte om -Alle var begejstrede og helt høje resten af dagen- Hans foredrag og bidrag var emnet under middagen og efterfølgende da konferencen var slut. Storm brænder igennem og vi fik geniale, enkle og brugbare værktøjer med hjem, som vi her tre måneder efter stadig taler om. Storm får mine varmeste anbefalinger, alle får noget med hjem.”

Susanne Wessel, Sekretariatskonsulent, Den Grønne Gruppe