BV Vesthimmerland

“Jeg hørte Storm tale om social kapital og stressøkonomi for Socialpædagogernes Landsforbund, og det var så godt at jeg inviterede ham ud til vores egen afdeling i BV Vesthimmerland. Og det fortrød vi ikke. Storm fangede os hurtigt, skilte sig ud, og talte i et sprog vi kunne forstå. Der var en høj grad af troværdighed som man kun kan respektere. Her flere måneder efter bruger vi stadig hans metoder og talemåder, og det virker gavnligt på hele arbejdskulturen. Storm formåede at formidle det vanskelige og alvorlige emne på en ny og spændende måde, ja jeg vil kalde det både originalt og nyskabende. Han kunne forenkle den store akademiske viden til brugbare livsfilosofier man kan leve på. Det er klart det bedste foredrag om stress og trivsel jeg har hørt.”

Knud Olav Christiansen, Forstander