Vejen Lærerkreds

“Storm Stensgaards foredrag om Stressnavigation kan jeg i allerhøjeste grad anbefale. Der var en overskuelig tilgang, konsekvens og en sammenhæng mellem teori og selve foredragsstilen. Selvom jeg har været arbejdsmiljørepræsentant og arbejdet med stress i rigtig mange år, så var foredraget en øjenåbner, og jeg har aldrig fået præsenteret emnet på den måde. Storm kom med på et afbud fra et stort navn, og folk havde sat næsen op efter noget andet, så det var op ad bakke. Men han fik virkelig de mange tillidsrepræsentanter med, og det var fordi han kunne fange forsamlingen og give noget der var centralt og relevant på en kompetent og overbevisende måde. Der var en god balance mellem forskningsbaseret viden og praktisk erfaring. Og så var han, for at sige det på godt jysk, til at holde ud at høre på. Det var ikke det værste bytte. Reaktionerne var entydigt, at det var en værdig afløser, og at foredraget var både givtigt og meningsfuldt. Storm ramte noget personligt og konkret på en meget motiverende måde, og derfor kan tillidsrepræsentanterne bruge det. De kan nu gå ud og give denne viden om stressnavigation videre.  Meget værdifuldt.”

– Carsten Mortensen, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsmand