Retten i Roskilde

“Det var vældig godt. Vi havde besøg af Storm Stensgaard en halv dag, hvor han talte om Social Kapital og Stressøkonomisk Tillidskultur. Det var meget inspirerende og spændende. Selvom emnet var tungt og fagligt velfunderet, så var det forståeligt og humoristisk. Efterfølgende kan vi endda mærke at mange af pointerne har bundfældet sig og faktisk bliver brugt. Der var også en tilpas blanding af teoretisk grundlag og praktiske metoder. Det skinnede virkelig igennem at Storm vidste hvad han talte om, og alligevel vil jeg mene folk kan høre det uden særlige forkundskaber. Det var på mange måder en øjenåbner og påmindelse om at vi ikke bare kan ignorere de her ting omkring vores mentale sundhed. Og så fik vi jo også den spændende overbygning med helte og tillid med. Originalt og overbevisende. Jeg kan anbefale Storm på det varmeste.”

– Jørgen Lougart, Dommer og Retspræsident