Ledelsessekretariatet

Jeg havde inviteret Storm ude til vores Ungdoms organiseringskonference for Fagbevægelsens Hovedorganisation og holde foredraget Kunsten at brokke sig. Det gik rigtig, rigtig godt. På Grund af Corona-restriktionerne streamede vi det ud til deltagerne på konferencestedet med et lille publikum, og det var en god løsning.

Selvom Storm havde den hårdeste tjans med at afslutte dagen, så klarede han det med fuldt nærvær, og jeg har efterfølgende fået vildt meget ros fra deltagerne. Og stor efterspørgsel på mere.

Udover at selve foredraget var fantastisk vil jeg fremhæve, at det var en fornøjelse som arrangør at arbejde sammen, og det hele gik glat, velforberedt og i en god stemning. Kan kraftigt anbefales, både modellen med streaming på stedet, og Storms foredrag om Brok.

Frederik Enevoldsen, Konsulent, Ledelsessekretariatet.