3F- Sundhed og forebyggelse, Projekt Sammen står vi stærkt

”Storm Stensgaard talte om ’Mænds mentale sundhed’ på vores kursus for sundhedsambassadører i forbindelse med projekt ’Sammen står vi stærkt.’ Foredraget var spændende, vigtigt og nyskabende.  Både i indhold og form.

Det vi oplevede var, at de mandlige tilhørere fik noget, de kunne bruge til at rejse sig og gå ud i verden med. Men vi vil alligevel mene, at det var meget lærerigt og relevant også for kvinder. Storm talte praksisnært en-til-en i forhold til, hvis der er noget i stykker, så kan vi fikse det, og du kan faktisk gøre noget, hvis du vil ændre på din situation. Han talte ikke på kvindemåden, hvor vi sidder og føler, men taler konkret om udfordringer, løsninger og handlemuligheder. Enkle og stærke pointer og forståelige billedsprog. Der var en rigtig god energi i rummet, og det var en god helhedsoplevelse. Storm er både underholdende sjov og fjollet, men har også en meget personlig og kraftfuld formidlingsstil, som gør, at man lytter på en ny måde

Mænds mentale sundhed er et utroligt vigtigt og vanskeligt emne. Der er brug for en sober måde at tale om de svære ting, og her lykkedes Storm med et rigtigt godt bud på, hvordan det kan gøres. Vores ønske med det overordnede projekt var at knække koden til forandringer, så sundhedsambassadørerne kan går ud og gøre en reel forskel. Takket været Storms foredrag er vi kommet nærmere det mål. Vi vil varmt anbefale at bruge Storm Stensgaard i forhold til at forbedre mænds mentale sundhed landet over. Der er et klart behov, og meget at vinde, og Storm vil med sit praksisnære budskab og kraftfulde form kunne trænge igennem, hvor andre ikke kan.”

Katrine Tryde og Una Arnbjørn Projektledere