BV Vesthimmerland

“Det var hammergodt! Jeg var virkelig tændt i de halvanden time foredraget varede, og det fangede seriøst de knap 200 tilhørere. Man kunne have hørt en knappenål falde. Jeg var fra starten af skeptisk og var egentlig selv lidt udbrændt efter en lang konferencedag til årsmøde, arrangeret af KL i Kolding dagen forinden, men jeg må sige at jeg blev meget positivt overrasket. Storm Stensgaards tilgang til Social Kapital var fremragende. Den heroiske trekant og nøglen til tillid var meget anvendelig og fremfor alt det jeg tog med mig hjem, jeg har allerede brugt den som oplæg i BV Vesthimmerlands MED udvalg.
Det her er et utroligt vigtigt emne, som Storm får sat op i et forståeligt sprog, så vi kan bruge det. Hvis du vil arbejde med trivsel og arbejdsglæde så er Storm Stensgaards foredrag om Social Kapital og Stressøkonomisk Tillidskultur helt klart at anbefale. Det er et af de bedste foredrag om arbejdsmiljø jeg har hørt, og jeg har hørt en del.”

– Knud Olav Christiansen, Forstander