Storm Stensgaard
- Brok-ekspert og foredragsholder
Storm Stensgaard - Brok-ekspert og foredragsholder
Lær at håndtere brok på jeres arbejdsplads
De fleste kender til brok af større eller mindre karakter i dagligdagen på arbejdspladsen. Effekten af brok er ofte en masse spildt tid, spildte ressourcer og ringere samarbejde. Derfor leder en bedre forståelse af brok på arbejdspladsen til en øget evne til at samarbejde, kritisere og modtage kritik samt håndtere andres brok.
Kort sagt er der gevinster at opnå på alle hylder ved at styrke viden om brok i jeres organisation.
gør brok til noget konstruktivt
Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stress-videnskabelige baggrund, og ser på hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.
FÅ EN UNDERHOLDENDE REJSE MOD DEN SUNDE ARBEJDSKULTUR
Foredraget udformes som en underholdende skattejagt, hvor vi kommer langt omkring bl.a. smil, spejlneuroner, social kapital og kønsforskelle. En anderledes, men brugbar tilgang til den sunde arbejdskultur.
ET SAMLENDE FOREDRAG ALLE KAN RELATERE TIL UANSET BAGGRUND
Foredraget er velegnet som: et humoristisk indslag med viden, ahaoplevelser, der kan løsne op for et vanskeligt emne, en underholdende måde at få folk til at grine ad sig selv på en konstruktiv måde, noget samlende alle kan relatere til uanset baggrund og funktion i organisationen
Få en bedre indbyrdes forståelse og styrk samarbejdet
Alt for længe har virksomheder og organisationer spildt tid og energi på skyggefænomenet brok. Denne særlige måde at beklage sig på, som alle kan forholde sig til, men som er så svær at få hold på.
Hvad er brok egentlig for noget, hvor kommer det fra, og hvad kan vi stille op med det? Hvordan undgår vi at ramme de forkerte med vores brok, og hvordan undgår vi selv at blive ramt?
Lige såvel som brok kan være en uudtømmelig kilde til frustrationer, lige såvel kan en større brokforståelse hjælpe os til at blive mere nysgerrige og glade, bedre til at kritisere og modtage kritik, bedre til at kende og rumme os selv og hinanden. Mindre og bedre brok kan ligefrem øge den sociale kapital og evnen til demokratisk debat, men også til fredelig sameksistens – i familier, på arbejdspladser og blandt venner.
Foredragets kerne er en opstilling og gennemgang af en række forskellige former for brok, en såkaldt "broktypologi". Deltagerne udstyres med praktiske og konkrete redskaber til at håndtere brok. Dermed får de et perfekt udgangspunkt for at gøre det, som det hele handler om, nemlig at trække brokken frem i lyset.
Tag med på skattejagt i brokkens univers. Her er guld at vinde.
Hør hvad andre siger om foredraget...
Jeg har efterhånden rejst Danmark tyndt med mit brok-foredrag. Nedenfor finder du et udvalg af tilbagemeldinger.
Storm har en malerisk og kreativ måde at tale om brok på. Det er et af de oplæg, jeg har fået mest og bedst feedback på efterfølgende. Kan klart anbefales som en samtalestarter om brok, og hvad det har af uhensigtsmæssigheder, hvis brok fylder for meget i dagligdagen.
Bettina R. Thøgersen
Danmarks Lærerforening
Super spændende og brugbart foredrag. Storm formår at fange interessen hele vejen igennem, og det er yderst interessant for både medarbejdere og ledere. Han fortæller på en underholdende måde, og giver værktøjer som kan bruges både på arbejde og på hjemmefronten.
Maria Mikkelsen
COWI A/S
Meget inspirerende, meget konkret og brugbart i hverdagen. Storm er en energisk foredragsholder og man bliver grebet af foredragets dynamik og hastighed.
Katja Holm Hansen
OUH - Odense Universitetshospital
Storm er levende i sin fortælling, tiden flyver afsted, og pludselig er der gået to timer. Det har været givende og inspirerende.
Henrik W. Olsen
Dansk Metal
Start jeres rejse mod et bedre arbejdsmiljø i dag!
Jeg har allerede hjulpet hundredevis af virksomheder i Danmark med at øge deres trivsel, indbyrdes forståelse, effektivitet og arbejdsglæde. Skal din organisation være den næste?